2010. 01. 01.

ON-LINE FOGLALKOZÁSOK - ÁLTALÁNOS TÁJÉKOZTATÓ




HOGY MŰKÖDIK?
Otthonról, kényelmesen, a számítógéped monitorján követheted a foglalkozás menetét.

A közvetítés valós idejű, nem felvételről megy és interaktív, vagyis folyamatosan kapcsolatban lehetsz velem egy chatpanelen keresztül, ahová a kérdéseid, megjegyzéseid elküldheted - ezekre pedig azonnal tudok szóban reagálni.

TECHNIKAI IGÉNY
Semmi különös technikára nincsen szükséged, de javaslom, hogy a számítógéphez csatlakoztass hangfalat, vagy fejhallgatót!

A közvetítés képe tőlem a legnagyobb sávszélességen és HD minőségben megy ki, ami azt jelenti, hogy a kép nem töredezett és annyira tiszta, hogy a tű fokát is lehet látni.

Annak a képnek a minősége, ami majd a monitorodon megjelenik, függ attól, hogy milyen sávszélességű internet-csatlakozásod van, illetve a számítógép monitorjának beállításaitól és ennek minőségétől.

MILYEN TÉMÁKBÓL VÁLOGATHATSZ?

1. Bemutató foglalkozások - ahol egy-egy komplexebb tárgy elkészítését mutatom be, lépésről-lépésre, vagy újrahasznosítunk (a recycling rendszeresen helyet kap a foglalkozásokon), illetve, ha nincs még nagyobb gyakorlatod, egy egész foglalkozás-sorozat az alaptechnikákat dolgozza fel.

2. Kérdezz-felelek - havonta egyszer jelentkezik, bármilyen kérdésed van technikákkal, alapanyagokkal kapcsolatban, itt felteheted. Ha elrontottál valamit, de nem tudod, hogy javítsd ki, vagy megakadtál - küldj előre nagyobb felbontású fotókat, csak így tudom megválaszolni. A munkád során használt alapanyagok márkáját is mondd meg, nem elég csak az, hogy pl. kétfázisú repesztőlakk! 
3. Egyéni on-line foglalkozások - előre megbeszélt időpontban (A részvétel díja: 1500,- Ft/óra)

4. Re-Kreatív Magazin, havonta egyszer - újdonságok, hírek, ötletek, alapanyagok bemutatása, nem feltétlenül csak a dekupázs területéről. (A részvétel ingyenes és nem igényel előzetes regisztrációt sem.)

BEJELENTKEZÉS EGY ADOTT FOGLALKOZÁS "TERMÉBE"

I. INGYENES ALKALMAK, RE-KREATIV MAGAZIN

A blogomon közzétett megfelelő bannerre kattintva az alábbi képet fogod látni:



Írd de a sötétkék mezőbe a teljes neved (ékezetek nélkül), majd nyomd meg az alatta lévő ENTER gombot - és már bent is vagy.


II. TÉRÍTÉSES FOGLALKOZÁSOK

A térítéses foglalkozásokra is nagyon egyszerű a bejelentkezés, de kérlek, figyelmesen olvasd el az alábbi tájékoztatót, mert különbözik az ingyenesen követhető alkalmaktól!

MIVEL A RÉSZVÉTELED A TÉRÍTÉS DÍJÁNAK BEÉRKEZÉSÉVEL VÁLIK AKTÍVVÁ, UTOLSÓ PILLANATBAN ÚGY TUDSZ JELENTKEZNI, HA BÉRLETTEL  RENDELKEZEL.


BÉRLET e-mailben igényelhető! Egy általad megválasztott keretösszeg átutalását jelenti, amit tetszőlegesen használhatsz fel a különböző alkalmakkor - hiszen ezek ára is más és más.
Min. 10.000,- Ft befizetésével 10% kedvezményre vagy jogosult.

FOGLALKOZÁSOK FELVÉTELÉNEK VISSZANÉZÉSE:
részletes tájékoztató

1. JELENTKEZÉS A TÉRÍTÉSES FOGLALKOZÁSRA
Amennyiben nincsen bérleted, a dátum megjelölésével, e-mailben tudsz jelentkezni.


Tájékoztatlak (visszajelzések alapján) hogy, a freemail-es és citromail-es e-mail címekre adott esetben több óra, vagy esetleg nap késéssel érkeznek meg a levelek (vagy egyáltalán nem). Javaslom, hogy erre a célra használd a Google levelezőrendszerét (gmail), mert ez nagyon megbízhatóan működik. A foglalkozással kapcsolatos minden információt e-mailben küldök és a levelezőrendszer hibájából keletkező esetleges hátrányokért nem tudok felelősséget vállalni!

2. JELENTKEZÉS VISSZAIGAZOLÁSA

1. Küldök egy visszaigazoló levelet, ami tartalmazza a bankszámla számát, ahová a foglalkozás díját át tudod utalni.

2. Amint a pénz beérkezik a bankszámlára, regisztrállak a rendszerben, hogy részt tudj venni a foglalkozáson.E-mailben megküldöm a belépéshez szükséges azonosító ID-t és a jelszavadat. A foglalkozás linkjére kattintva (ezt mindig megtalálod a blogomon), az adataidat írd be a világoskék mezőbe (ld. kép föntebb), nyomd meg az ENTER gombot és már bent is vagy!

Regisztrációt követően a rendszer küldeni fog különböző angol nyelvű leveleket, de ezekkel nem kell foglalkoznod - értesít arról, hogy fölvettelek a rendszerbe, majd meghívtalak egy konkrét foglalkozásra, vagy éppen töröltelek a listából.


MILYEN TECHNIKA VAN A HÁTTÉRBEN?

Ahhoz, hogy magas színvonalon tudjam a szolgáltatást biztosítani, egy amerikai fejlesztésű rendszerhez való korlátlan hozzáférést vásároltam, ami az on-line foglalkozások szoftveres hátterét adja.
Hardver oldalról pedig, a legfontosabb eszköz egy - jelen pillanatban - csúcskategóriás, HD minőségű webkamera és egy komolyabb multimédiás alkalmazásokkal is megbirkózó számítógép.
A közvetítés ideje alatt nem pont ugyanazt a képernyőt látom, amit Te, az enyém kiegészül egy kis admin felülettel is, ahonnan vezérelni tudom, hogy éppen mi jelenjen meg a monitoron.